Ние ❤️ Гел Лак

Нокти, които изглеждат като след маникюр седмици наред. С красив дизайн и изящни форми. Мечтата на всяка жена. Мечта, която може да се сбъдне с гел лаковете на Juliana Nails.

„Какво? Още не сме се запознали? Не сме се срещали? Жените, които следват модните тенденции, ме обичат и ме носят с удоволствие. За някои завършвам външния им вид. Подчертавам женското у жената. Придавам израз и подчертавам нейния стил. Какъвто и да съм, аз няма да Ви предам – ще бъда там във всякакви ситуации. Аз съм Вашия доверен партньор, на който може да разчитате.

С обич,

Вашият Juliana Nails гел лак“

Предишна
Следваща

Какво е гел лак и как работи?

Гел лакът е смес от лак и UV гел. Нанася се като обикновен лак, но всеки слой трябва да се полимеризира под UV/LED светлина. Това е и причината гел лакът да издържа толкова дълго върху Вашите нокти.

Предишна
Следваща

Предимства на гел лака

  • Издържа до 3 седмици на ноктите без да се надрасква или бели. Веднага след полимеризацията си е сух и вече може да вършите ежедевните си задачи. Да,
    точно така, слагаме край на досадното чакане на лака да изсъхне. 
  • Гел лакът трябва да се нанася изключително тънко. Затова и ноктите изглеждат по-естествено и ежедневно.
  • Ноктите Ви ще бъдат уплътнени и по този начин ще можете да постигнете желаната дължина напълно естествено – просто вече покритието ще ги предпазва и те няма да се чупят.
  • Удобната четка прави нанасянето му изключително лесно.

Нанасяне на гел лак

Правилната подготовка на нокътната плочка е от изключително значение. В нашия блог можете да се запознаете подробно с правилната подготовка.

Тук ще намерите продуктите, които са Ви необходими за подготовка на нокътя за нанасяне на гел лак, както и тези за свалянето му. 

Предишна
Следваща

Изберете цвят

Изборът на цвят не винаги е лесен, тъй като Juliana Nails предлага богата палитра от над 300 цвята. Да, 300… Може да избирате между пастелни, перлени, телесни, глитерни… Различни нюанси с едно общо качество, което ги обединява – наситеност на цвета. Повечето от цветовете могат да бъдат нанасяни само в един слой. Което пък ги прави много икономични.

Огледайте се и намерете вдъхновение в нашите social-media канали:

Ако пък сте начинаещ маникюрист, може да пробвате с нашите готови комплекти: Гел лакът Warm Orange е в оранжев цвят, който се допълва от червено - кафяв нюанс за повече наситеност и изисканост. Името на цвета разказва всичко. Но все пак ще Ви изненада с червеникаво - кафявите си нюанси, които придавт изтънченост и елегантност. Spiced Cinnamon е нежен оранжево - кафяв нюанс, който ще ви напомни за Коледната магия. Усещате ли вече миризмата на канела? Нежните оранжево - кафеви нюанси на гел лака Spiced Cinnamon Ви карат веднага да повярвате, че сте заобиколени от канелени пръчици.