Оставете ноктите си къси и естествени

Вие спортувате? Или често използвате домакински препарати и след тях ноктите Ви са меки? Ежедневно работите с ръцете си и не можете да имате дълъг маникюр? Или просто харесвате къси нокти? С продуктите на Juliana Nails Вие може да имате къси, но добре поддържани нокти. Богатата гама от цветове предлага както телесни и светли нюанси, така и плътни, ярки и наситени цветове. Решението е Ваше – дали да има брокат или перлен оттенък.

Естествени нокти в 3 лесни стъпки!

  1. Използвайте пила с грит 180/240. Първо изрежете ноктите до желаната дължина, след това оформете с пила. Не забравяйте да пилите само в една посока, за да избегнете разслояването на нокътя.
  2. Използвайте гел за премахване на кутикули. Нанесете в областта на кутикулата.
  3. Изчакайте да подейства за кратко, след което избутайте кутикулите. Така ще имате възможност да нанесете цветното покритие върху цялата нокътна плочка.

Подсилете естествените си нокти

Укрепените нокти са по-устойчиви и издържат на домакинска работа или работа на компютър.

База Power Base (която се предлага в различни цветове), гел лак или гел с фибростъкло – без значение кой от продуктите ни ще изберете, той ще подсили Вашите естествени нокти и те ще изглеждат здрави и красиви!

We ♥ Gel Lack

Fashionistas und Trendsetter setzen bereits auf Gel Lack
Einfache Anwendung und wochenlanger Halt
Предишна
Следваща

Гел лакът е много подходящ продукт за къси нокти, тъй като впечатлява с издръжливостта си. 

 

Защо Вие ще харесате нашите гел лакове:

  • Издържат до 2 седмици
  • Веднага след полимеризацията им в UV лампа може да използвате ръцете си – без досадното изчакване на лака да изсъхне.
  • Ноктите Ви ще останат здрави.
  • … И ще изглеждате още по-уверени в себе си!

Вземете Power Base

Иновативната цветна, каучукова база на Juliana Nails Power Base ще Ви впечатли със своята издръжливост и лесно нанасяне.

Заради гъвкавостта си тя е подходящ продукт за всички типове нокти. Позволява устойчивост, стабилност и предпазва ноктите от влиянието на околната среда.

Можете да нанесете като основа под всеки цвят или пък самостоятелно. Предлага се в множество натурални цветове, които ще допълнят изчистената визия. Запечатайте покритието с топ лак и – готово!

 

Отстранява се като стандартен гел лак.

Natürlicher Look
Mit zartem Schimmer
Milky - der Trendlook
Предишна
Следваща

Гел с фибростъкло

Гелът с фибростъкло е много приложим, когато става въпрос за укрепване на естествен нокът.

Какво всъщност представлява той?

Това е изграждащ или моделиращ гел, към който се добавят миниатюрни стъклени влакна. След полимеризация гелът впечатлява с изключителната си стабилност.

Да започваме!

Само сега ще получите 15% отстъпка от цената на всички стартови комплекти. Свържете се с нас, за да дадем повече информация и ДА ЗАПОЧВАМЕ