Гел лак Light Rouge 6ml

Моля, регистрирайте се, за да получите СПЕЦИАЛНИ цени за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

Гел лак Light Rouge е смес от бледо червени и кафяви тонове, които образуват този невероятн пепеляво розов цвят. Широкото му приложение го прави присъствието му във Вашата палитра задължително.

15,50лв.

Номе: GL606404 Категории: ,

Описание

Гел лак Light Rouge е смес от бледо червени и кафяви тонове, които образуват този невероятн пепеляво розов цвят. Идеален е за дискретен маникюр, в комбинация с матиращ топ лак, като основа за пищна декорация или за омекотяване на дизайна на ноктите.

Гел лаковете на Juliana Nails

Гел лакът е смес от лак и UV гел. Нанася се като обикновен лак, но всеки слой трябва да се полимеризира под UV/LED светлина. Това е и причината гел лакът да издържа толкова дълго върху Вашите нокти.

Предимства на гел лака

Издържа до 3 седмици на ноктите без да се надрасква или бели. Веднага след полмеризацията си е сух и вече може да вършите ежедневните си задачи. Да, точно така, слагаме край на досадното чакане на лака да изсъхне.

Гел лакът трябва да се нанася изключително тънко. Затова и ноктите изглеждат изглеждат по-естествено и ежедневно.

Ноктите Ви ще бъдат уплътнени и по този начин ще можете да постигнете желаната дължина напълно естествено – просто вече покритието ще ги предпазва и те няма да се чупят.

Удобната четка прави нанасянето му изключително лесно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гел лак Light Rouge 6ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Споделете продукта:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on reddit
Reddit