Гел лак Black Intense 15ml

Моля, регистрирайте се, за да получите СПЕЦИАЛНИ цени за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

Интензивното черно на Juliana Nails ще Ви спечели от първия момент. Той е лесен за нанасяне в тънки слоеве, идеално се полимеризира, а цветът му е истинско черно, без сини оттенъци.

26,00лв.

Номе: GL600508 Категории: , Тагове: , ,

Описание

Гел лак Black Intense

С интензивно черният цвят на Juliana Nails перфектното покритие и надеждната полимеризация са напълно съвместими. Само с едно тънко нанасяне вече имате перфектната основа за нейл арт, пигменти, котешко око или каквото си изберето Вие!

Полезен съвет:

Нанесете гел лак Black Intense в тънки и равномерни слоеве, за да гарантирате равномерна полимеризация. Цветът е силно пигментиран. Благодарение на това можете да постигнете перфектно покритие с два тънки слоя, без ноктите да изглеждат дебели.

Плътност      ***

Вискозитет     **

* показва консистенцията, в сравнение с други гел лакове.

Гел лаковете на Juliana Nails

Гел лакът е смес от лак и UV гел. Нанася се като обикновен лак, но всеки слой трябва да се полимеризира под UV/LED светлина. Това е и причината гел лакът да издържа толкова дълго върху Вашите нокти.

Предимства на гел лака

Издържа до 3 седмици на ноктите без да се надрасква или бели. Веднага след полмеризацията си е сух и вече може да вършите ежедневните си задачи. Да, точно така, слагаме край на досадното чакане на лака да изсъхне.

Гел лакът трябва да се нанася изключително тънко. Затова и ноктите изглеждат изглеждат по-естествено и ежедневно.

Ноктите Ви ще бъдат уплътнени и по този начин ще можете да постигнете желаната дължина напълно естествено – просто вече покритието ще ги предпазва и те няма да се чупят.

Удобната четка прави нанасянето му изключително лесно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гел лак Black Intense 15ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Споделете продукта:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on reddit
Reddit