База за гел лак Power Base Rose 15ml

Моля, регистрирайте се, за да получите СПЕЦИАЛНИ цени за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

Представяме Ви ИНОВАТИВНИЯ продукт – каучукова основа за гел лак в розов  цвят!

Power Base Gel Rose е идеалният продукт за всички ценители на естествения маникюр.

36,00лв.

Описание

Основа за гел лак Power Base Rose 15ml

Представяме Ви ИНОВАТИВНИЯ продукт – каучукова основа за гел лак в розов цвят!

Power Base Rose е идеалният продукт за всички ценители на естествения маникюр.

Този продукт впечатлява със стабилността си, както и с изключително лесното нанасяне. Премахването е също толкова лесно с Течност за отстраняване на гел лак. Друго важно предимство на Power Base е, че тя е подходяща за леко удължаване на естествения нокът.

Също така е идеален продукт за изравняване на естествения нокът. Перфектно изглажда неравностите за един красив маникюр с равномерно нанесен цвят. Лесно и бързо се самоизравнява на нокътя, стои върху нокътя като гел, а се нанася лесно като гел лак.

Power Base Rose предлага абсолютно стабилна, но и гъвкава и дълготрайна основа за вашия маникюр с гел лак, благодарение на консистенцията си, подобна на гума(каучукова база). Абсолютно подходящ продукт за всеки тип нокти.

Розовият цвят на Power Base Rose е удачен избор, в случай че Вие или клиентите Ви желаете вечната класика – френски маникюр. Той става изключително лесно, тъй като няма нужда от нанасяне на основен цвят. Базата е цветна и, когато искаме да я използваме за основа на френски маникюр, е достатъчно да бъде нанесена в два слоя. Добавяме и линия на усмивката в желан от нас цвят и…това е всичко. Имаме перфектния френски маникюр само с две стъпки!

Juliana Nails Power Base Gel се предлага и в още 5 цвята, за да покрие максимално потребностите на всеки професионалист – Milky RoseBeigeMilky WhiteShimmer Rose и  Clear!

Полимеризация:

120 секунди в UV лампа

60 секунди в LED лампа

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „База за гел лак Power Base Rose 15ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Споделете продукта:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on reddit
Reddit