Гел с фибростъкло Dark Rose 15g

Моля, регистрирайте се, за да получите СПЕЦИАЛНИ цени за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

Гелът с фибростъкло Dark Rose на Juliana Nails е нискокиселинен, самоизравняващ се гел със среден вискозитет. Той впечатлява професионалистите с отличната си адхезия, с трайността си и с плътния си розов цвят.

48,00лв.

Номе: GL400506 Категория:

Описание

Гелът с фибростъкло Dark Rose на Juliana Nails е нискокиселинен, самоизравняващ се гел със среден вискозитет. Той впечатлява професионалистите с отличната си адхезия, с трайността си и с плътния си розов цвят. Идеален е както за проблени нокти, така и за укрепване на естествените нокти. Особено подходящ продукт за оптично удължаване на нокътното легло.

Добавените нишки фибростъкло спомагат за отличната адхезия. След полимеризация фибростъкло стават напълно прозрачни. Гелът с фибростъкло е гъвкав, което го прави лесен за работа. Естественият, но интензивно розов цвят служи за прикриване на леки недостатъци по нокътя.

Вискозитет: Среден
Полимеризация: 90 секунди в UV лампа с 4 крушки или 60 секунди в LED/UV лампа
Резултат: интензивно розов цвят

Полезен съвет от Juliana Nails:

За перфектен блясък и завършек препоръчваме да използвате един от нашите топ гелове ( Top Gel Clear или Quick Finish Gel).
За по-добра адхезия използвайте някой от нашите праймери (според ноктите на клиента) Праймер Ultra Bond, Киселинен праймер и Свързващ гел, нанесен в тънък слой. За удължаване на ноктите може да използвате форми или удължители. Лепкавият слой се отстранява с Течност за почистване на гел.

Подготовка на естествения нокът:

Правилната подготовка на естествения нокът е от съществено значение както за крайния резултат, така и за издръжливостта на материала.

Много важен компонент е и хигиената. Винаги почиствайте и дезинфекцирайте инструментите и работното си място преди и след работа.

Необходими материали:

Спрей за дезинфекция
Възглавничка за ръце
Пила 100/180
Матираща пила – буфер 100/100
Метален избутвач Metal Pro / Избутвач – пластмасов/ Дървени пръчици
Праймер
Безвлакнести тампони
Четка за нокти
Гел за премахване на кутикули
Еднократни ръкавици
Предпазна маска
Масло за кутикули
Крем за ръце

Измийте, подсушете и дезинфекцирайте ръцете си. Нанесете малко количество от гела за премахване на кутикули. Изчакайте 1-2 минути, докато започне да действа и напълно омекоти излишната кутикула. Избутайте с металния избутвач леко, без излишен натиск. Почистете остатъците с безвлакнест тампон.

Оформете нокътната плочка с помощта на подходяща пила. След това матирайте повърхността с буферна пила. Отстранете праха с четката за нокти. Нанесете подходящия праймер и изчакайте да изсъхне. Разбираме че е изсъхнал, когато слоят върху нокътя е лепкав. Внимателно нанесете базов слой свързващ гел.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гел с фибростъкло Dark Rose 15g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Споделете продукта:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on reddit
Reddit